Zoeken naar evangelische boekwinkel leeuwarden

evangelische boekwinkel leeuwarden
De Fakkel Christelijke Boekwinkel Bestel makkelijk online!
Blijf volledig op de hoogte van alle aanbiedingen en nieuws van De Fakkel. Vul hieronder je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen: Welke nieuwsbrief wilt u lezen? Bestelling wijzigen of annuleren. Verzending en bezorging. De Fakkel Christelijke Boekwinkel 2018.
De Fakkel Openingstijden van De Fakkel.
Open Geopend 0930: 1730: Details. 109 km De Fakkel Schootsestraat 69 Eindhoven. Open Geopend 0930: 1800: Details. 109 km De Fakkel Schootsestraat 1 Eindhoven. Open Geopend 0930: 1800: Details. 111 km De Fakkel Engelsestraat 55a Leeuwarden. Open Geopend 0930: 1730: Details.
De Fakkel, christelijke boekwinkel in Leeuwarden Boekhandel Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden. Ontdek de scherpste prijs.: Vraag offerte aan. Informatie over De Fakkel, christelijke boekwinkel in Leeuwarden. Exploitatie van een detailhandel van evangelische lektuur, bijbels en geluidsdragers. Is dit uw bedrijf?
Jaap Fijnvandraat Leeuwarden Bijbelstudie.
Evangelische en christelijke boekwinkel. Het starten van een evangelische boekwinkel is een kwestie van roeping of om het minder geladen te zeggen: van een christelijk ideaal. Het ideaal namelijk om goede evangelisatielektuur en geloofsopbouwende geschriften onder de mensen te brengen.
Boekwinkels Christelijke Adressengids Vind snel en eenvoudig Kerken Christelijke organisaties.
Evangelische Boekwinkel De Rank. 8261 HM Kampen Overijssel. Evangelische Boekwinkel De Schuilplaats. 9601 KH Hoogezand Groningen. Evangelische Boekwinkel Ichtus. 8911 JR Leeuwarden Friesland. Evangelische Boekwinkel Kom en Zie. 2906 LH Capelle aan den Ijssel Zuid-Holland. Evangelische Muziek Boekshop De Regenboog.
Actief Media De Christelijke boekwinkel in Drachten.
Oké, ik begrijp het. De Evangelische Boekwinkel aan de Houtlaan 61. Zakelijk De Christelijke boekwinkel in Drachten. do 30 nov 2017, 851: Bedrijven. DRACHTEN Anjo Bakker en Minja van Wieren runnen de Evangelische boekwinkel in Drachten aan de Houtlaan 61 met een team van ruim 30 enthousiaste vrijwilligers.
Openingstijden van Stichting Evangelische Boekwinkel Ichtus in Leeuwarden.
U bent hier.: Stichting Evangelische Boekwinkel Ichtus. Openingstijden Stichting Evangelische Boekwinkel Ichtus Leeuwarden. 1 Stichting Evangelische Boekwinkel Ichtus vestiging gevonden in Leeuwarden. U zocht: Stichting Evangelische Boekwinkel Ichtus in Leeuwarden. Hulp nodig met het vinden van Stichting Evangelische Boekwinkel I.
De Fakkel, christelijke boekwinkel in Leeuwarden boekenwinkels.net.
3 De Fakkel, christelijke boekwinkel, Leeuwarden 181, km. De Lektuurhal Leeuwarden, Leeuwarden 181, km. 5 Primera Van den Berg, Leeuwarden 182, km. 6 Adema-van den Berg Primera, Leeuwarden 182, km. 7 Aha Boekhandel, Leeuwarden 183, km. 8 De Toverlantaarn, Leeuwarden 184, km.
Over ons Wat zegt de Bijbel.
Zij zijn Bijbelgetrouw en proberen niet een bepaalde kerkelijk stroming te benadrukken. Vanuit dit werk ontstond in 1985 een boekwinkel in Leeuwarden en die kreeg de naam De Fakkel. Om de verkoop van boeken en het cursuswerk behorende bij het evangelisatiewerk een formele basis te geven werd in 1977 jaar een stichting opgericht met de naam stichting WatZegtdeBijbel.
Christelijke boekhandel Leeuwarden Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
2018 is het jaar dat er in de stad Leeuwarden precies vier decennia een evangelische boekwinkel zit. Tegenwoordig op de Kelders, midden in h. Geestelijke Zorg Leeuwarden. Ing Bank Leeuwarden. Belastingdienstkantoor Leeuwarden Leeuwarden. De Telefoongids Voor Particulieren Leeuwarden. Technische Unie Leeuwarden.

Contacteer ons